Back to Top Button

O NAMA

Stovarište građevinskog materijala DOO Timoti ima dugu istoriju i bogato iskustvo, počevši sa svojim osnivanjem 1992. godine u Zaječaru. Od tada, preduzeće je uspešno proširilo svoje delatnosti i postalo jedan od vodećih igrača na tržištu građevinskih materijala.
Osnovna delatnost preduzeća obuhvata prodaju građevinskog materijala kako na veliko, tako i na malo. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući sve što je potrebno za izgradnju i renoviranje, stovarište DOO Timoti zadovoljava potrebe kako profesionalnih građevinara, tako i privatnih investitora.
Jedna od ključnih usluga koje pruža preduzeće jeste i transport robe u drumskom saobraćaju. Zahvaljujući pouzdanoj floti vozila i stručnom osoblju, roba se brzo i efikasno dostavlja na željenu lokaciju, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvu. Ova usluga pruža dodatnu vrednost klijentima, olakšavajući im proces nabavke i isporuke materijala.
Pored prodaje građevinskog materijala, preduzeće se takođe ističe u prodaji i distribuciji uglja i peleta.
Dodatno, DOO Timoti se bavi i izvođenjem građevinskih radova u niskogradnji. Preduzeće realizuje različite projekte, uključujući izgradnju puteva, staza, parkirališta i drugih infrastrukturnih objekata.
Kroz decenije poslovanja, stovarište građevinskog materijala DOO Timoti steklo je reputaciju pouzdanog partnera i dobavljača visokokvalitetnih proizvoda i usluga. Njihova posvećenost kvalitetu, efikasnosti i zadovoljstvu klijenata čini ih ključnim akterom u građevinskoj industriji.

Gde se nalazimo?

Kontaktirajte nas

Ostvarimo kontakt već danas

Ukoliko imate nekih pitanja, pošaljite nam poruku, a mi ćemo vam odgovoriti u narednih 24 sata!

Kontakt informacije
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Hvala Vam što ste popunili formu. Dobićete odgovor veoma uskoro.
Došlo je do greške, pokušajte ponovo.